Bogføring

Søger I hjælp til bogføring?

Er I på udkig efter regnskabsservice enten fra en bogholder eller en revisor, er I kommet til rette sted.

Hvad enten du repræsenterer en enkeltmandsvirksomhed, en mindre eller en større virksomhed, kan vi hjælpe med bogføring eller resten af regnskabet.
I har flere muligheder for hjælp.

Vores bogholder kan bogføre alle bilagene for jer. Enten i jeres virksomhed eller på vores kontor i Ringsted eller København. Alt efter hvad der passer jer bedst.

I kan også lære at bogføre selv i et online regnskabsprogram. Herefter kan I selv bogføre hele eller dele af bilagene fremover. Og eventuelt få sparring undervejs, hvis I får flere spørgsmål.

I kan også vælge en mere fleksibel løsning, hvor vi aftaler fra måned til måned eller kvartal til kvartal, hvad I gerne vil have hjælp til.

Med professionel hjælp til bogføring
  • kan I næsten helt undgå at beskæftige jer med jeres egne bilag
  • får I et korrekt regnskab
  • kan I bruge jeres tid på jeres kerneopgaver
  • kan I få håndteret alle jeres bilag online

Hvis jeres behov for bogføring ændrer sig…

Ja, så er I også i gode hænder her.
Ecovis er et mellemstort revisionskontor, og derfor har vi både bogholdere, revisorer, statsautoriserede revisorer in house. Det gør, at I også kan få hjælp, hvis jeres behov bliver mere omfattende med tiden. Derfor vil I eksempelvis også kunne få lavet et regnskab med en revisorerklæring eller et regnskab på engelsk.

Pris for bogføring eller revisorhjælp

Som kunde hos os får I altid et bud på, hvad bogføringen koster. I kan enten vælge en fast pris eller afregne efter timeforbrug.

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med bogføring

Har du flere spørgsmål om bogføring, er du meget velkommen til at ringe på 45 57 61 45 40 eller sende en mail. Vi kan sikkert besvare dine spørgsmål i telefonen, men vi holder også gerne et uforpligtende møde, hvor vi høre mere om jeres behov.

Kontakt os:


Annette Svane
Regnskabskonsulent, Partner
+45 5766 2466

Regnskab og revision: