Datterselskab

Har I et datterselskab, eller vil I oprette et?

Så kan vi også hjælpe jer.
Når jeres firma er af en hvis størrelse og kompleksitet, kan det tit være en fordel at oprette et holdingselskab som moderselskab, og datterselskaber. På den måde risikerer I ikke at miste alle firmaets penge, hvis I laver en investering, der ikke giver det forventede resultat.
Vi kan sikre jer bedst muligt med en konstruktion med datterselskaber og har erfaringen med både at lave regnskaberne for moderselskab, datterselskaber og koncernen korrekt. Vi rådgiver jer selvfølgelig grundigt, før I beslutter, om et holdingselskab med datterselskab er den rette løsning for jer.

Hør mere om hjælp til holdingselskaber og datterselskaber

Ring gerne på 45 57 61 45 40, hvis I gerne vil høre mere om, hvordan vi enten kan hjælpe jer med at oprette et datterskab eller et moderselskab eller at lave regnskabet for et datterselskab, I allerede har.

Du er også meget velkommen til at sende en mail, så vender vi tilbage.
Vi tager gerne en uforpligtende samtale i telefonen eller et fysisk møde. Enten på vores kontor i København eller Ringsted – eller hos jer.

Hvad er et holdingselskab?

Et holdingselskab er en firmakonstruktion bygget op med et moderselskab med et eller flere datterselskaber under sig. Konstruktionen er attraktiv, for at I kan beskytte moderselskabet mod at løbe en unødig risiko. I stedet opretter man en række datterselskaber, så man kan nøjes med at risikere tab hos et enkelt datterselskab. Når I har tjent penge i datterselskabet, kan I flytte dem til moderselskabet. Og moderselskabet kan hele tiden nøjes med at have de penge i datterselskabet, som I vil risikere at miste.

På den måde holdes værdierne sikre, samtidig med at I minimerer jeres usikkerhed og risiko.