Lønadministration

Vil I have hjælp til lønadministration?

Arbejdsglæde er godt. Men derfor skader det jo ikke at få løn samtidig.
Med andre ord: Løn skal der til. Til tiden. Korrekt beløb. Korrekte tillæg. Korrekt indbetaling til pension. Og korrekt oversigt over, hvor meget ferie og hvor mange fridage, medarbejderen har til gode.
Det kan nemt blive en stor og uoverskuelig opgave. Især hvis I har mange ansatte på forskellige typer kontrakter, eller hvis I har så få ansatte, at I aldrig rigtig får rutinen i at udbetale og administrere løn.

Vi udbetaler løn for kunder hele tiden. Derfor kan vi hjælpe jer med, at lønadministrationen sker korrekt, så medarbejderne ikke bliver frustreret over forkert løn, og I slipper for at bruge tid på at rette fejl.
Netop fordi vi har rutinen og den rette know how, bliver det typisk billigere for jer at lade os løse opgaven end at stå for lønadministration selv.
Hos os får I en fast bogholder eller lønkonsulent, som står for jeres lønafregning hver måned, og som kan hjælpe jer med at sikre, at skatten også bliver udregnet korrekt.

Vi bruger forskellige lønsystemer alt efter opgaven. Især Bluegarden DataLøn, KMD lønservice og Danløn.
Overlader I jeres lønservice til os, sørger vi for fremover at have hele overblikket over alle medarbejdernes ansættelsesforhold. Herefter skal I bare orientere os, når I ansætter nye medarbejdere, eller når jeres eksisterende medarbejdere får nye vilkår eller lønforhøjelse. På den måde kan I fokusere på, at få det optimale ud af medarbejderne i stedet for at administrere deres løn.

Pris for lønadministration

Alle behov er forskellige. Derfor kan vi ikke give en standardpris for lønadministration. Men vi giver gerne et uforpligtende tilbud ud fra jeres individuelle behov.

Hør mere om hjælp til lønadministration

Du er meget velkommen til at ringe på 45 57 61 45 40 og høre mere om hjælp til lønadministration eller booke et personligt og uforpligtende møde. Du kan også sende en mail, så kontakter vi dig.

Ecovis har kontor i både København og Ringsted og hjælper kunder fra hele Sjælland med lønadministrationen. Samtidig er vi en del af ECOVIS International. Derfor kan vi også hjælpe jer med lønadministration i udlandet.