© Sergii Figurnyi - Adobe Stock

Ecovis i Danmark

På udkig efter en troværdig revisor?

Revisor i Ringsted og København:

Har I brug for en statsautoriseret revisor, en regnskabskonsulent eller bogholder?

Driver I et mindre eller mellemstort firma, eller har du en enkeltmandsvirksomhed?

Har I aktiviteter i udlandet?

Er I etablerede, eller har I lige har etableret jeres firma?

Så kan vi hjælpe jer med revision, årsregnskab, skatterådgivning og relevant rådgivning.

Revision skaber værdi for alle virksomheder – selv enkeltmandsvirksomheder, hvor den ikke er lovpligtig. En dygtig revisor giver et bedre indblik i virksomhedens styrker og svagheder. Vi stiller spørgsmål, I måske ikke selv har tænkt på, kunne være relevant. Og derfor er vi konstant med til at udvikle firmaet.

Desuden lægger mange pengeinstitutter vægt på, at regnskabet er revideret, når de skal tage stilling til, om de vil give kredit.

Så hvis I vil skyde en genvej til en bedre forretning, vil et samarbejde med os være til jeres fordel. Særligt hvis I driver en iværksættervirksomhed vil vi gerne have kontakt hurtigst muligt, da vi meget hellere vil sætte ind med den rette rådgivning fra start – end at rydde op i dyre begynderfejl senere.

I kan vælge den form for hjælp, der passer bedst til jer. Vi kan hjælpe jer med hele regnskabet, inklusiv bogføring, lønadministration og afstemning af alle bilag. Eller I kan løse dele af opgaven selv og trække på bogholderens eller revisorens hjælp til udvalgte opgaver.

Har I afdelinger i udlandet, eller overvejer I at få det på et tidspunkt, er vi et særlig oplagt valg, da vi er en del af Ecovis International. En organisation med revisorer, regnskabskonsulenter og advokater, spredt i knap 90 lande verden over, som vi er vant til at samarbejde med. Blandt andet om skat i udlandet.

Det, at vi både arbejder med økonomi og jura – og gør det i hele verden – gør os til et attraktivt konsulenthus for mange kunder.

Få et uforpligtende møde med revisoren

Har I lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer, holder vi gerne et uforpligtende møde med jer. Vi kan enten mødes online eller på et af vores kontorer i Ringsted eller København.

Når vi har hørt om jeres specifikke behov for hjælp, kommer vi med et tilbud på en aftale, der aflaster jer mest muligt i dagligdagen, og I får selvfølgelig også en pris på revisorarbejdet.

Du kan ringe på 45 57 61 45 40 og booke et møde eller sende en mail, så vender en af vores revisorer tilbage til dig.

Kontakt revisoren