Бізнес консультування

Бізнес консультування

Наша служба бізнес консультування спрямована на те, щоб допомогти власникам та менеджерам бізнесу відповідати на складні виклики для бізнесу в ході його розвитку.

Для вирішення складних бізнес-проблем ми поєднуємо наш досвід у багатьох сферах – від бухгалтерського обліку та податків до аналізу даних та моделювання майбутнього.

Наші експерти надають змістовні поради клієнтам щодо збільшення прибутку, мінімізації податкових зобов’язань, планування надійного фінансового майбутнього та досягнення своїх бізнес-цілей.

Бізнес аналітика

Зростання бізнесу вимагає від власників підприємств та менеджерів використання більш складних, перспективних підходів до прийняття обґрунтованих рішень.

Коли рішення приймається без ретельного аналізу історичних фінансових та операційних даних або майбутніх прогнозів, це, як правило, призводить до значного уповільнення темпів зростання та зменшення прибутку.

Ми використовуємо перевірені методи та прийоми, щоб проникнути у суть і отримати розуміння факторів ефективності бізнесу на основі історичних даних про Ваш бізнес. Після цього ми широко використовуємо аналітичне моделювання, включаючи пояснювальне та прогнозне моделювання, щоб допомогти Вам прийняти обґрунтоване ділове рішення.

Служба фінансового директора

Не кожен бізнес потребує або може дозволити собі штатного фінансового директора. Але якщо Ви зосереджені на розвитку свого бізнесу і плануєте рости, досвідчений фінансовий директор може Вам дуже допомогти.

Наша служба фінансового директора допоможе Вам сприяти зростанню вашого бізнесу та підвищити прибутковість за частину витрат на штатного фінансового директора.

Наша служба фінансового директора підтримає вас у всіх сферах фінансового управління. Це набагато більше, ніж просто консультаційна підтримка на вимогу. Наші експерти працюють з вами, стаючи продовженням вашої команди. Вони застосовують практичний, ініціативний підхід до розробки надійних фінансових рішень, коли вони потрібні вашому бізнесу, залишаючи вам час зосередитись на решті справи.

Ми допомагаємо власникам бізнесу і керівникам у:

  • Бюджетуванні та прогнозуванні
  • Управлінні грошовими потоками та доходами
  • Аналізі ключових показників ефективності
  • Допомогою у злитті та поглинанні бізнесів
  • Фінансовому аналізі та моделюванні
  • Спеціалізованих фінансових проектах
  • Оцінці бізнесу

Зв’яжіться з нами:


Федір Кошовий
Партнер, Дипломований бухгалтер
Тел.: +38 044 249 0482

Послуги: