ECOVIS ПОСИЛЮЄ ПОЗИЦІЇ НА УКРАЇНСЬКОМУ РИНКУ

1 min.

Юридичне бюро ECOVIS Бондар та Бондар і юридична компанія Law Business Consulting об’єднують свої ресурси для зміцнення позицій на юридичному ринку України.

«Ми прийняли це рішення у зв’язку зі зростаючими потребами ринку і необхідністю в більш глибокій концентрації наших ресурсів в окремих галузях економіки», говорить Олег Бондар, керуючий партнер юридичного бюро.

Юристи ECOVIS Бондар та Бондар і Law Business Consulting є експертами українського ринку, в тому числі в таких специфічних індустріях, як авіація, спорт, страхування, ЗМІ та IT.

Об’єднана команда продовжить діяльність в Україні під брендом ECOVIS.

Лариса Литвиненко, керуючий партнер Law Business Consulting, приєднується до ECOVIS Бондар та Бондар в якості Партнера.

Дані про компанії
ECOVIS Бондар та Бондар – бутікова багатопрофільна юридична компанія, член ECOVIS International, провідної міжнародної консалтингової групи, представленої в більш ніж 50 країнах світу. Минулого року ECOVIS Бондар та Бондар відмітили 15-річчя професійної діяльності. Основними практиками Компанії є корпоративне право, M&A, конкурентне право і антимонопольне регулювання, страхове право, транспортне право, судова практика і податковий консалтинг.

Law Business Consulting – юридична компанія, заснована в 2008 році, яка спеціалізується на корпоративному і комерційному праві, M&A, податковому праві, нерухомості і будівництві, конкурентному праві і антимонопольному регулюванні, банківському і фінансовому праві, судовій практиці.

Медіа контакт:


Анна Грицик
Директор з розвитку бізнесу та маркетингу
Тел.: +38 044 537 09 10