ECOVIS Бондар та Бондар захистили інтереси МАУ в спорі зі Swissport International

1 min.

ECOVIS Бондар і Бондар успішно захистили інтереси AТ «Міжнародні Авіалінії Укріїни» в судовому спорі зі Swissport International Ltd щодо права власності на ТОВ «Інтеравіа», однієї з найбільших хендлінгових компаній країни, яка надає послуги з наземного обслуговування пасажирів і літаків в аеропортах України.

В результаті успішної роботи юристів ECOVIS Бондар та Бондар, 26 листопада 2014 року Вищий господарський суд України підтвердив правомірність отримання МАУ права власності на 100% капіталу ТОВ «Інтеравіа». Даним рішенням суд касаційної інстанції поставив крапку у провадженні між МАУ і швейцарською компанією Swissport International Ltd, яке триває з 2012 року.

Юридичний супровід судового процесу забезпечив старший юрист Олександр Повар під керівництвом керуючого партнера компанії Олега Бондаря.

Нагадаємо, що корпоративний конфлікт між учасниками ТОВ «Інтеравіа» (попередня назва – ТОВ «Свіспорт Україна») виник у 2012 році, коли швейцарська компанія Swissport International Ltd, яка на той час володіла 70,6% статутного капіталу хендлінгової компанії, одноосібно, незважаючи на існуючий порядок корпоративного управління, прийняла рішення про збільшення статутного капіталу ТОВ «Свіспорт Україна» і відповідно зменшення частки МАУ в компанії.

Медіа контакт:


Анна Грицик
Директор з розвитку бізнесу та маркетингу
Тел.: +38 044 537 09 10